E shtunë, 25 Janar, 2020
  11 °c
  Tirana
  10 ° Sun
  9 ° Mon
  10 ° Tue

  Kolegji i Posaçëm i Apelimit

  Get real time update about this post category directly on your device, subscribe now.

  Gjykimi mbi etikën dhe kredinë e butë ndajnë Kolegjin për Ervin Metallën

  Gjykimi mbi etikën dhe kredinë e butë ndajnë Kolegjin për Ervin Metallën - reporter.al';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="https://www.youtube.com/embed/ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.id)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t

  Read more

  Denoncimet ndaj Dollapajt, Komisioneri kritikon hetimin “e mangët” të KPK

  Denoncimet ndaj Dollapajt, Komisioneri kritikon hetimin “e mangët” të KPK - reporter.al';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="https://www.youtube.com/embed/ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.id)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t

  Read more

  Përballja e Besnik Canit me Kolegjin nis me shtyrje

  Përballja e Besnik Canit me Kolegjin nis me shtyrje - reporter.al';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="https://www.youtube.com/embed/ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.id)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t

  Read more

  Lexoni edhe

  NA NDQINI

  Login to your account below

  Fill the forms bellow to register

  Retrieve your password

  Please enter your username or email address to reset your password.